sobota, 19. december 2009

Novice

sup.
Nič novega te dni, dejansko nimam cajta, bomo pa na hitro preleteli par aktualnosti, ki ste jih verjetno že zasledili po ostalih blogih, straneh.


In kaj je novega? Nič. Lil' Waynea so pridržali na teksaški meji, zarad posedovanja marihuane, zravn pa še 11 njegovih ljudi, ki so z njim na turneji (namreč, travo so našli v obeh tour busih s katerimi so potovali) - zaenkrat pa ni znano o kakih količinah se pogovarjamo. Več si preberite tukaj. 
Bojda je zdaj zaradi tega prestavljena cela turneja.




 
Nekaj pozornosti dobi te dni tudi  g. Jones. Namreč, njegova pesem "Legendary", ki se je pojavila na letošnjem dokumentarcu o Mikeu Tysonu , je bojda prišla v izbor tisth 60 pesmi, ki so potencialne nominiranke za oskarja. Tako je, v hip hopu se ne dogaja te dni nič posebnega, da govorimo o stvareh, katerih možnost, da se zgodijo so zgolj 10 %. Bi pa bilo zanimivo videt spet nek rap komad med oskarčki, bilo pa bi seveda nezaslišano, da bi ta komad dobil oskarja - kar pa je tako ali tako vsakič, ko gledamo ta dogodek. Več info


Še en album s strani 2paca.      
Ja, pa ga bomo le dočakali. Še en izmed ziljon plat, ki so izšle po reperjevi smrti. Ta album nas seveda bolj ali manj ne bo toliko zanimal, saj bi naj vseboval zgodnja dela že 13 let pokojnega reperja. Ta album bi načeloma moral priti ven septembra, ne vem kako je s kakimi leaki bootlegov, ampak uradno bo to verjetno zunaj v začetku novega leta. Zgodnja dela so bila že 2krat izdana kot "lost tapes" in še marsikaj. 2pac je bil takrat res pameten mladenič z zanimivimi idejami, toda koga hočejo hecat? Skill mu takrat še zdaleč ni zrastel in sploh poslušat te posnetke iz 80ih dandanes, ki so bili morda že takrat preslabi za kake resne albume je bolj muka kot pa užitek - plus, da še enkrat povem, da so že dvakrat izdali stare komade. Le kaj še mislijo ponudit, kar bi bilo novo? Ne vem.


peace

Ni komentarjev:

Objavite komentar